Jarní výprodej s perfektními slevami 😍 Akce trvá pouze do 21.04.2024!

Obraz s hodinami jako stylový doplněk do domácnosti

Stylové interiéry mají obrovské množství podob. Společným trendem při zařizování všech interiérů je, že by měl mít jednotný koncept, měl by být vzdušný a dobře prosvětlený. Co však proměňuje pěkný prostor s pěkným nábytkem na útulný domov jsou stylové doplňky.

 

Každý styl bytového designu má své osobité doplňky, které ho vhodně doplňují. Jsou však doplňky, které s obměnami doplní vhodně každý interiér. Jedním z takových doplňků jsou i moderní obrazy s hodinami. Výběrem vhodného motivu přizpůsobíte tyto jedinečné hodiny vašemu stylu.

 

4 dílný obraz s hodinami

 

Obrazy s hodinami

Obrazy s hodinami jsou jedinečným doplňkem pro každý interiér. Elegantní spojení obrazu a hodin představuje stejně řešení pro interiér, kde není mnoho místa na věšení obrazů tak pro prostorné interiéry, které potřebují zajímavý stylový doplněk, který by zdůraznil charakter konkrétního prostoru. Vyberte si správné řešení pro váš prostor.

Přineste romantiku do vaší ložnice s obrazy s hodinami s motivem Paříže. Při pohledu na romantický obraz s motivem Paříže, se možná na chvíli přenesete do jednoho z nejromantičtějších míst na světě.
Pánský interiér, ložnici milovníků čtyřkolových strojů nebo ložnici malého chlapce s velkými sny dokonale doplní vícedílné obrazy s hodinami s motivem aut.

 

5 dílný obraz s hodinami

 

Interiér ve stylu Provance, elegantní interiér v neutrálních barvách nebo byt v kterém je nezbytný doplněk, který by působil uklidňujícím dojmem vhodně doplní obrazy s výhledem na pole s levandulí.

Kombinování doplňků v bytě tak, aby tvořily spolu s nábytkem a prostorem jednotný celek je hotová alchymie. Pokud jste právě ve fázi, kde doplňky vybíráte, víte jak náročné to může být. Proto je nespornou výhodou obrazů s hodinami, že jsou dostupné ve velkém množství barev a motivů.

Zdroj fotografií: Gario.cz