Super slevy 🔥 Akce trvá pouze do 05.05.2024!

Obraz s hodinami na vaši zeď

Máte dilema? Jen jedna stěna a vy se nemůžete rozhodnout, zda zvolit estetičtější variantu a dát na volnou stěnu obraz nebo zvolit praktickou variantu a dát na zeď hodiny? Už se více nemusíte rozhodovat. Máme pro vás skvělé řešení. Při výběru našeho zboží jsme mysleli i na to, že zeď někdy není dost velká pro hodiny a obrazy zároveň. Právě proto jsme do naší nabídky zařadili i moderní obrazy s hodinami.

 

4 dílný obraz s hodinami

 

Jak vypadá obraz s hodinami?

Jako klasický obraz. V nabídce máme například i vícedílné obrazy s hodinami a to s různými motivy, takže si nepochybně najdete takový obraz, který by se hodil právě na vaši stěnu. Plátno obrazu tvoří podklad pro hodiny, jejichž ciferník je v bodech vyznačen přímo do obrazu. A do obrazu jsou vsazeny i ručičky hodin, které ukazují čas.

 

Proč si vybrat obraz s hodinami?

Protože takový obraz spojuje praktickou funkci hodin s estetickou hodnotou obrazu a to bez ústupku na jedné nebo druhé funkci. S naším výběrem dostupných motivů určitě i bez nutnosti kompromisu.

 

3 dílný obraz s hodinami

 

Jak funguje obraz s hodinami? Co když se zastaví?

Pokud se obáváte, že se vám váš obraz pokazí, není na to vůbec důvod. Obraz s hodinami se skládá z kvalitního plátna, za kterým se skrývá quartzový mechanismus, který je poháněn bateriemi. Takže pokud se baterie vybijí, můžete je snadno vyměnit. Pokud by se porouchal mechanismus hodin, máte na něj standardní záruku, nebo můžete vaše hodiny zanést do hodinářství.

Pokud jste dosud váhali jak vyřešit dilema s vaší stěnou, protože nejste fanouškem polovičních řešení, vězte, že už kompromisy hledat nemusíte. Náš obraz s hodinami vám poskytne řešení při kterém kompromis není potřebný. Ať už to bude obraz s hodinami s motivem květin, nebo s městem, věříme, že naše hodiny si ve vašem interiéru najdou své místo a, že s jejich pomocí budete všude včas.

Zdroj fotografií: Gario.cz