Velikonoční slevy až do 50% 🐰 Pouze do 07.04.2024!

Obrazy na přání z fotografie nebo obrázku

Nebaví vás vaše okoukané zdi? Vyzkoušejte si vyrobit vlastní obrazy. Nepotřebujete jen štětec a plátno. Využít můžete ale i jiné metody.

 

Obraz na míru

Vyzkoušet můžete obrazy z fotografie nebo obrázku. Ty si můžete nechat vyrobit z rodinných fotografií nebo z vybraných motivů. Obrazy budou velmi moderní a ojedinělé. Snadno vyzdobíte obývací i dětský pokoj nebo halu. Pokud se do obrazu nechcete pouštět sami, můžete využít služeb e-shopu.

 

Obraz z fotografie

 

Vlastní obraz

Vlastní obrazy můžete namalovat na plátno, které zakoupíte ve výtvarných potřebách nebo v papírnictví. Můžete vyrábět koláže nebo malovat tuží, tužkou či akrylovými barvami. Nebojte se popustit uzdu své fantazii. Vlastní obrazy můžete vyrábět z látek, přírodních materiálů. Vždy půjde o jedinečný kus, který nikde neseženete. Dětský pokojíček oživte pohádkovými postavičkami, oblíbenými hrdiny nebo tištěnou omalovánkou na plátně. Jistě své nejmenší potěšíte.

 

Proč si vyzdobit byt vlastními obrazy?

Je to originální, jedinečné a pestré. Můžete se inspirovat módou, přírodou i různými uměleckými směry. Díky zajímavým fotografiím si můžete doma udělat svou vlastní galerii. Každý obraz by měl mít pěkný rám, lišty nebo alespoň paspartu, které mu dodají ucelený ráz. Obrazy by měly alespoň trochu korespondovat s interiérem. Vybírejte barvy podle toho, které jsou v dané místnosti. Pokud budou na zdi fotografie, měly by mít mezi sebou určitou souvislost jako stejné místo, téma či osobu se kterou jsou spojeny.

 

Obraz na míru

 

Umělcem ve vlastním bytě

Váš byt je váš hrad a jen na vás záleží, jak si jej vyzdobíte, další alternativou jsou například i fototapety. Ručně dělané obrazy jsou originálním prvkem, který interiér oživí. Dbejte na zavěšení obrazu do výšky očí, aby návštěvníky upoutal. Co takhle si vytvořit v hale minigalerii svých obrázků? Zarámovat můžete i výtvory vašich dětí. Budete tak mít příjemnou vzpomínku na jejich dětství.

Zdroj fotografií: Gario.cz