Jarní výprodej s perfektními slevami 😍 Akce trvá pouze do 21.04.2024!

Uvažujete o nových obrazech do bytu?

Obrazy by měly být nedílnou součástí interiéru. Do vašeho bytu přinesou radost i potěšení. váš obývák promění i menší kresba. Romantické duše si jistě pořídí do místnosti obrazy na zeď s květinami či romantickým výhledem na horizont. Dáváte přednost klasickým dílům nebo moderně? Starožitný obraz by měl být umístěn v krásně lemovaném rámu. Moderní obraz může být i fotografie tištěná na plátno. Výrobu obrazů z vlastních obrázků a fotografií nabízí několik firem na trhu.

 

5 dílný obraz do bytu

 

Mít rodinné foto nad krbem je v posledních letech velmi oblíbené. Navíc nemusí jít o jednolitý obraz, ale může se skládat z více dílů. Na stěnu v obývacím pokoji se hodí obrazy o rozměrech 120 – 200 cm. Tyto obrazy mohou dominovat celému interiéru.

Náročnější osoby si mohou koupit obrazy v luxusním hliníkovém rámu, který umí podtrhnout atmosféru celého interiéru. Vícedílné obrazy na plátně jsou velmi moderní a jde zpravidla o jeden motiv rozložený na více částí. Ty na sebe navazují s menší mezerou. Jde většinou o obrazy abstraktní nebo s motivem krajiny či rodinné foto.

Holé stěny v bytě přímo volají po obraze. Působí pro návštěvy velmi neútulně. Absenci obrazu nevylepšíte ani tolik oblíbenými samolepkami nad gaučem či skříňkou. Obraz by neměl ve vaši domácnosti chybět. Nejčastěji se obrazy umisťují do obývacího pokoje a ložnice, dekorativním prvkem však mohou být také v jídelně nebo kuchyni, kde dokáží oživit prostor nad stolem nebo vyplnit prázdné místo na stěně vedle lednice.

 

3 dílný obraz do bytu

 

Pokud si ze široké nabídky nemůžete vybrat, nechte si natisknout fotoobraz. Do pokoje můžete dětem pověsit jejich oblíbené pohádkové motivy nebo tištěné omalovánky, které je zabaví na celé hodiny. Do ložnice si můžete nechat zvětšit výtvory vašich dětí jako příjemnou vzpomínku na jejich dětství.

Milovníci moderního umění si mohou nechat natisknout abstraktní kousky nebo rovnou vlastnoručně vyrobená díla nebo koláže. Vždy by měl obraz ladit s barvami v interiéru. Pokud máte červené závěsy či sedačku, měl by na obraze figurovat alespoň menší červený prvek, apod.

Zdroj fotografií: Gario.cz